Ultrasoon lassen

Wilt u een ultrasoon lasapparaat aanschaffen? DGW Trade importeert al 10 jaar de ultrasoon lasapparatuur van Tironi Ultrasonidos exclusief voor Europa. Begonnen als leverancier voor deze apparatuur voor reparatie van mestbanden in pluimveestallen, maar inmiddels wordt deze apparatuur voor veel bredere toepassingen ingezet. Bijvoorbeeld:

  • Automobielbedrijven
  • Winkeldisplays
  • Kunststof fabrikanten

Kortom alle bedrijven die verbindingen maken met kunststoffen kunnen onze apparatuur toepassen. De apparatuur van Tironi blinkt uit qua kwaliteit en prijs.

Het Tironi ultrasoon lasapparaat

Het ultrasoon lasapparaat staat bekend om zijn bedieningsgemak. Daarnaast is het lasapparaat beveiligd tegen overbelasting, temperatuur en over- en onderspanning in het elektriciteitsnet. Voor elke kunststofsoort en toepassing kan er een oplossing geboden worden. Zo wel voor gebruikers die een dergelijk apparaat niet frequent gebruiken als voor bedrijven die een continue lasbehoefte hebben zoals in de autoassemblage. Ook zijn er mogelijkheden voor het ultrasoon snijden van levensmiddelen.

Meer weten over het ultrasoon lasapparaat? Lees hier meer. Voor vragen of bestellingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Zie hier onze contactdetails.