Warmtewisselaar voor vleeskuikens

Bent u aan het oriënteren voor de aanschaf van een warmtewisselaar voor uw vleeskuikens? De ITB AIR 2 warmtewisselaar die DGW Trade levert, is speciaal ontwikkeld voor de pluimvee- en varkenssector. Een doordachte constructie zorgt ervoor dat warme stallucht neerwaarts door de kunststof buizen stroomt. Een voordeel hiervan is dat de buizen zelfreinigend zijn. Meer informatie over de werking van de warmtewisselaar? Lees hier meer.

Voordelen ITB wamtewisselaar vleeskuikens:

  • Optimaal stalklimaat
  • Roestvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Compacte uitvoering
  • Forse fijnstof- en ammoniakreductie
  • Ruim 50% besparing op verwarmingskosten
  • Montage en installatie tijdens een normale leegstandsperiode

Wamtewisselaar voor bandbeluchting en moederdieren

Een warmtewisselaar in uw leghennenstal of vermeerderingstal bespaart geen verwarmingskosten maar heeft een groot effect op het droge van de mest. Mestafzet kosten nemen hierdoor af, ammoniak wordt gereduceerd en het stalklimaat verbetert. Daarbij is in de winterperiode de staltemperatuur beter op pijl te houden door deze warmtewisselaar. Ook voor deze toepassing is de ITB warmte wisselaar uitermate geschikt vanwege zijn zelfreinigende buizensysteem. Door het tegenstroomprincipe is deze wisselaar op veel compacter met een beter rendement.

Warmtewisselaar voor varkensvermeerdingsbedrijven en biggenopfok

Het gebruik van de warmtewisselaar op zeugen bedrijven vindt meer en meer toepassing. Het verbeterd het stalklimaat met name in de biggenopfok, bespaart verwarmingskosten en verbetert de luchtkwaliteit.

Overige toepassingen

De kunststof warmtewisselaar van DGW Trade is ook goed toepasbaar bij bedrijven met een hoge ventilatie behoefte om warme vervuilde lucht af te voeren en het warmte rendement terug te brengen. Bijvoorbeeld metaalbewerkingsbedrijven en houtbewerkingsbedrijven.

Lees hier meer informatie over de ITB AIR 2 warmtewisselaar. Voor vragen kunt u bellen +31(0)522-470017 of het contactformulier invullen.