Energie besparen in uw leghennen stal?

Bent u op zoek naar een oplossing voor de hoge energie kosten in uw leghennen stal? DGW Trade levert warmtewisselaars, energieconcepten op maat en opblaaswanden voor vleeskuiken en opfokstallen. Energiekosten kunnen alleen dalen wanneer een warmtewisselaar of energieconcept precies op uw stal past, zodat er geen overcapaciteiten zijn of ondercapaciteit.

Waarom onze warmtewisselaar toepassen in uw leghennen stal?

  • Optimaal stalklimaat
  • Volledig kunststof dus geen roest
  • Eenvoudig te monteren
  • Compacte uitvoering
  • Forse fijnstof- en ammoniakreductie
  • Ruim 50% besparing op verwarmingskosten
  • Passend te maken op elke stal

De speciaal ontwikkelde warmtewisselaar voor de pluimvee- en varkenssector is opgebouwd in modules. Op deze manier kunnen zowel kleine als grote leghennen stalen energie besparen. Naast de energiebesparing, is er ook een grote fijnstofreductie en ammoniakreductie, meer weten? De uitgebreide specificaties van de warmtewisselaar leest u hier.

Eenvoudig energie besparen met de opblaaswand Smart Air Wall

De Smart Air Wall is een slimme goedkope oplossing om gedurende de eerste twee weken na kuikenopzet de stal halveren. De stookkosten kunnen tot wel 60% gereduceerd worden met deze opblaaswand in uw opfokstal of vleeskuikenstal. Een terugverdientijd van minder dan twee jaar is geen uitzondering. Met een lage investering toch veel besparen op uw stookkosten. Met weinig extra elektriciteitsgebruik en geen kosten voor spoelwater.

Wat kan DGW Trade voor u betekenen als het aankomt op energiebesparing in uw leghennen stal?

DGW Trade helpt u bij het maken van de juiste keuze als het aankomt op energiebesparing. Wij hebben de kennis in huis om aan al uw wensen te voldoen. Van berekening tot plaatsing, DGW Trade ondersteunt u bij het gehele proces. Belangrijk om te weten is dat wij niet alleen technisch ondersteunen, maar u ook kunnen adviseren op gebied van subsidies en andere voorzieningen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.